Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

100 Cycle Trimsykkel
100 Cycle Trimsykkel

100 Cycle Trimsykkel

3 499,-
3 499,-
På lager
Varenummer
402603
  • 90 dagers åpent kjøp

Nordic 100 cycle er en enkel trimsykkel til hjemmebruk!

Denne passer for deg som vil ha en rimelig trimsykkel som kan brukes hjemme på trimrommet eller i stua. Den har 8 motstandsnivåer som styres manuelt ved å vri på et hjul som sitter under styret. Svinghjulet veier 4 kg. Det er mulig å justere høyden på setet og transporthjul gjør det enkelt å flytte trimsykkelen når den ikke er i bruk.

Husk underlagsmatte når du kjøper trimsykkel - denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.

Artikkelnummer: 300953

Vis hele produkttekst
Produsent
NORDIC
Se alle produkter fra NORDIC

Nordic leverer treningsutstyr, treningsapparater og trampoliner i god kvalitet til trening hjemme!

Fysisk trening er viktig, og Nordic gjør det billig å trene hjemme uten at det går alt for hardt utover lommeboka. Produktene er av god nok kvalitet til å trene jevnlig hjemme, og samtidig ikke så dyre at du som nybegynner ikke føler at du har råd. God effekt på helse og muskelmasse oppnås ved jevnlig trening!

Nordic har prisgunstige trampoliner med mye verdi for pengene. Her finner du et utvalg trampoliner for deg som ønsker å investere i masse glede og aktivitet, uten at det skal koste for mye penger. Her finner du flere modeller i alle størrelser, selv for de med liten plass. Perfekt valg for de med små barn som ønsker et naturlig samlingspunkt i sommerhalvåret.

Produktomtaler