Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Airdyne AD8
Airdyne AD8 Airdyne AD8 Airdyne AD8 Airdyne AD8 Airdyne AD8 Airdyne AD8

Airdyne AD8

17 999,-
17 999,-
På lager
Varenummer
300461
  • 90 dagers åpent kjøp

Airdyne AD8 er en toppmodell som sørger for å gi deg en knallbra treningsøkt som du sent vil glemme.

 

Airdyne AD8 er en toppmodell fra produsenten Schwinn som er designet for å gi deg ekstremt effektiv og morsom trening for hele kroppen. Airdyne er en kombinasjon av en crosstrainer og en trimsykkel, og det fine med en det er at du selv bestemmer hvor tung treningen skal være. Jo hardere du arbeider, jo større blir motstanden.

 

Håndtakene kan brukes med forskjellige grep så man kan variere treningen og tilpasse grepet etter ønske og behov. Håndtakene er synkronisert med pedalene for å gi et naturlig bevegelsesmønster og koordinasjon. Bruk gjerne pedaler og håndtak sammen for å trene hele kroppen på én gang, eller hver for seg hvis du vil trene enten bein eller overkropp for seg selv.

 

Airdyne AD8 kommer med 9 forhåndsinnstilte treningsprogrammer: RPM, hastighet, kaloriforbruk, distanse, tid, watt, puls og frekvens og har en multi LCD-skjerm som hele tiden viser deg de viktigste dataene. Computeren kan motta signaler fra de fleste pulsbelter fra Polar. Pulsbelte følger ikke med.

 

Om ikke det var nok er AD8 laget med materialer som er beregnet for profesjonell bruk. Dette betyr at den tåler mye og tung bruk og egner seg utmerket både på senter og i hjemmet.

 

Husk underlagsmatte når du kjøper AirDyne - denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy. Windscreen sørger for at du ikke får vind i ansiktet når du bruker maskinen.

 

Gode grunner til å kjøpe Airdyne AD8:

  • Uendelig motstand
  • Super trening for hele kroppen
  • Tar lite plass og er enkel å bruke
 
Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.
 
Artikkelnummer: 300461
 
Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon

Computer:
LCD display
Mottager for pulsbelte
9 treningsprogrammer: Wattstyrt program, kaloriforbruk, tid, distanse, nedtellingsfunksjon, hastighet, watt, tråkkfrekvens, 2 forhåndsprogrammerte løyper
Trådløs pulsmottaker

 

Motstandssystem:
Luft
Uendelig motstand 
Motorisert motstandsjustering

 

Justering av sete: Horisontal og vertikal
Høydejustering av ben
Justerbare støtteben
Transporthjul
Flaskeholder

 

Mål oppmontert: 106 x 50 x 132 cm (L x B x H)
Vekt: 59 kg 
Maksimal brukervekt: 160 kg

Service og reklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd.

Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling. Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
SCHWINN
Se alle produkter fra SCHWINN

Schwinn har de vært en ledende innovatør i treningsbransjen siden 1966, når de banet vei i utviklingen til å trene hjemme med den revolusjonerende Exerciser-sykkelen. Når du bruker Schwinns treningsutstyr vil du ikke bare føle deg bra, men vi mener også at du får det ganske moro i mellomtiden. Schwinn Fitness - Feel Good for Life.

Produktomtaler