Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Premium FC BT Ellipsemaskin
Premium FC BT Ellipsemaskin

Premium FC BT Ellipsemaskin

18 999,-
18 999,-
På lager
Varenummer
403590
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica Premium FC BT er ellipsemaskinen som er spesielt uviklet for bedriftsmarkedet og deg som ønsker det aller beste. Denne passer til deg med klare mål og høye krav til komfort.

 

Pedalene har justerbar motbakke og ellipsemaskinen er stor og stødig med elektromagnetisk motstand og steglengde på hele 51 cm. Apparatet kan kommunisere med ulike applikasjoner som gir suveren grafikk og fantastiske nye funksjoner (krever app på mobil/nettbrett og Bluetooth). Med graits-appen iConsole+ Training og Kinomap kan du blant annet lage deg en rute i Google Maps hvor du vil i verden! Med gratis-appen Zwift har du også muligheten til å få kjørt fysiske treningsprogram som gjør at du får trent og konkurrert i en virtuell verden mot deg selv og andre.

 

Tråkket er flatt og du har mulighet for kraftig motstand som gjør at denne ellipsemaskinen byr på utfordringer for selv den sprekeste bruker. Den forsterkede konstruksjonen gjør at Premium FC kan brukes i flere timer hver dag. I tillegg har produktet kraftige transporthjul i PVC som gjør at det er enkelt å flytte.

 

Husk underlagsmatte når du kjøper ellipsemaskin - denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.

 

  • 32 motstandsnivåer
  • 12 treningsprogrammer
  • Steglengde på 51 cm
  • Justerbare skinner
  • Transporthjul
  • Maks brukervekt 200 kg

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

 

Artikkelnummer: 373611

SKU: 403590

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler