Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

-27% SPAR 4600,-
Premium Pro Spinningsykkel
Premium Pro Spinningsykkel

Premium Pro Spinningsykkel

Tilbudspris 12 399,- Før 16 999,-
Tilbudspris 12 399,- Før 16 999,-
På lager
Varenummer
300301
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica Premium ProSpin er en del av toppserien til Abilica. Dette er en kraftig spinningsykkel med robust ramme og svært god kvalitet i alle komponenter. Den magnetiske bremsen gir helt lydløs drift, og man får i tillegg mulighet for svært høy belastning gjennom den tunge utvekslingen.

 

For treningsglade syklister vil den lettleste sykkelcomputeren som viser tråkkbelastningen i watt være veldig nyttig. Du får selvfølgelig også parametre som distanse, hastighet og tråkkfrekvens. Styret er stort og kraftig med både bukkestyre og tradisjonelt spinninghåndtak. Dette gir gode variasjonsmuligheter for både grep og sittestilling. Spinningsykkelen leveres med kombinasjonspedaler med SPD for feste av sykkelsko. Den er klargjort for flaskeholder på rammen.

 

Husk underlagsmatte når du kjøper spinningsykkel - denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.

 

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon

Mål: 131 x 65 x 130 cm
Pedaler: SPD-pedaler
Motstandsnivåer: 16
Type motstand: Magnetisk
Setejustering: Horisontal og vertikal
Styrejustering: Horisontal og vertikal
Svinghjulvekt: 15 kg
Transporthjul: Ja
Strømforsyning: Adapter, 220V
Høydejustering av ben
Funksjoner: Tid, distanse, hastighet, watt
Flaskeholder: Ja
Maksimal brukervekt: 150 kg
Produktvekt: 57 kg

Service og reklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd.

Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling. Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler