Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

TM10 Tredemølle
TM10 Tredemølle TM10 Tredemølle TM10 Tredemølle TM10 Tredemølle TM10 Tredemølle

TM10 Tredemølle

12 999,-
12 999,-
På lager
Varenummer
403820
 • 90 dagers åpent kjøp

Abilica TM 10 er en tredemølle for deg som ønsker å komme i gang med treningen eller ønsker å holde deg enkelt i form.

 

Abilica TM 10 leveres med 2HK motor som leverer en hastighet fra 0.8 til 18 kmt/t. Tredemøllens løpebånd måler 140 x 48 cm.  TM 10 har hurtigtaster for både hastighet og stigning som gjør at du hurtig og enkelt kan endre motstanden ved et tastetrykk. Møllen har 12 forhåndsinnstilte programmer, 3 brukerstyrte programmer og elektronisk høydejustering fordelt på 12 nivåer. Computeren har 5.5 tommer LCD-skjerm som viser tid, hastighet, distanse og kaloriforbruk og puls ved bruk av håndsensorene på møllen. Løpebåndet kan foldes opp når du er ferdig med treningen og tredemøllen er utstyrt med hjul for enkel flytting. Tredemøllens vekt er 70 kg. Maks brukervekt 120 kg.

 

Husk underlagsmatte når du kjøper tredemølle - denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy. Husk vedlikeholdssett til tredemøller med silikon!

 

På dette produktet er det gratis hjemlevering

 

Artikkelnummer: 373823

SKU: 403820

Vis hele produkttekst
Spesifikasjoner
 • Motor: 2 HK DC-motor (4 HK peak)
 • Max hastighet: 18 Km/t
 • Stigning: 12 nivåer / 10%
 • Løpeflate: 480 x 1400 mm
 • Mål oppstilt: 179 x 75 x 139 cm
 • Mål sammenslått: 90 x 75 x 156 cm
 • Høyde fra gulv til løpebånd: 16 cm
 • LCD skjerm: Ja
 • LCD skjerm viser: Hastighet, tid, distanse, kalorier, stigning og puls
 • Flaskeholder: Ja
 • 12 forhåndsinnstilte programmer
 • Løpebånd kan foldes opp: Ja
 • Hurtigtaster: Ja
 • Maksimal brukervekt: 120 kg
 • Vekt på tredemølle: 70 kg
Service og reklamasjon

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler