Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Voyage BT Trimsykkel
Voyage BT Trimsykkel

Voyage BT Trimsykkel

8 999,-
8 999,-
På lager
Varenummer
403587
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica Voyage BT er en robust trimsykkel med lavt innsteg som er ideell for rehabilitering eller opptrening etter skade.

 

Sykkelen er utstyrt med 8 kg svinghjul og elektronisk justerbar magnetmotstand som gir 32 nivåer. Den lettelste computeren har 12 treningsprogrammer og viser relevant info om treningsøkten din. Sykkelen har en fin størrelse som passer til de fleste hjemmetreningsrom eller i stua. I tillegg har denne sykkelen håndpulssensorer og trådløs pulsmottaker i konsollen.

 

Den justerbare setehøyden gjør at denne sykkelen passer personer fra 135 - 195 cm, og sykkelen kan kobles via Bluetooth til iPad/iPhone og Android. Deretter kan du bruke appen iConsole+ gratis for å lage en rute og følge denne i Google Maps hvor du vil i verden. Dette gjør treningen motiverende og morsom. Motstanden justeres automatisk i sykkelen for å følge terrenget der du sykler. Når du er i mål kan treningsresultatene deles på sosiale medier.

 

Husk underlagsmatte når du kjøper trimsykkel- denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.

 

  • 32 motstandsnivåer
  • 12 treningsprogrammer
  • 8 kg svinghjul
  • Justerbart sete
  • Passer brukere fra ca. 135 cm til ca. 195 cm
  • Maks brukervekt: 150 kg
 

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

 

Artikkelnummer: 373608

SKU: 403587

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler