Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-9% SPAR 1000,-
TP 900 Romaskin
TP 900 Romaskin TP 900 Romaskin TP 900 Romaskin TP 900 Romaskin TP 900 Romaskin

TP 900 Romaskin

Tilbudspris 9 999,- Før 10 999,-
Tilbudspris 9 999,- Før 10 999,-
Forhåndskjøp, på lager 25.10.2021
Varenummer
300985
  • Gratis bytte i 30 dager

Best i test - Masterfit TP 900 Romaskin er romaskinen for deg som ønsker det beste til hjemmetrening. Gir høy motstand, trådløs pulsmåling, tåler tøffe og lange økter.

 

Med 9 motstandsnivåer, kraftig glideskinne og en computer med 8 forhåndsinnstilte programmer får du gjennomført trening av hele kroppen på denne solide romaskinen. Draget er jevnt over alle motstandsnivåer og roing trener hjerte- og karsystemet samt muskulatur i armer, rygg og bein på en effektiv måte. Maskinen gjør det enkelt å trene intervaller eller langkjøring, og treningsprogrammene motiverer deg mot alle dine mål! Det er mulig å koble til pulsbelte via en trådløs mottaker så du kan følge din progresjon på best mulig måte.

 

Husk underlagsmatte når du kjøper romaskin- denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.

 

Maksimal brukervekt er 150 kg.

 

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

 

Artikkelnummer: 300985

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon
  • Motstandssystem: Luft
  • Motstandsnivåer: 9
  • Lengde: 240 cm
  • Bredde: 62 cm
  • Høyde: 125 cm
  • Pulsmåling: Trådløs mottaker
  • Sammenleggbar: Ja
  • Vekt: 40 kg
  • Maksimal brukervekt: 150 kg
Service og reklamasjon

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/

Produsent
MASTERFIT
Se alle produkter fra MASTERFIT

Masterfit er høykvalitetsutstyr som er laget spesielt for det nordiske markedet. 

Produktomtaler