Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

-32% SPAR 6609,-
Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg
Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg

Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg

13 999,- Før 20 608,-
1 x Carbon Strength Power Rack XL   + 6 113,-
1 x Weight Bench Justerbar Treningsbenk   + 2 377,-
1 x Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg.   + 1 562,-
2 x Hi-Temp BumperPlate 5 kg   + 407,-
2 x Hi-Temp BumperPlate 10 kg   + 475,-
2 x Hi-Temp BumperPlate 20 kg   + 814,-
1 x Fjærlås 50 mm - Par   + 169,-
1 x SquatPad   + 271,-
1 x Disinfecting Wipes   + 115,-

* Påkrevde felter

På lager
Varenummer
bundle-prxl-120-1
 • 90 dagers åpent kjøp

ProForm Power Rack XL Bumper Styrkepakke 90 kg. for komplett hjemmetrening. Utstyret tåler tung og langvarig trening. Her får du trent hele kroppen hjemme. Tren øvelser som knebøy, benkpress, markløft, skulderpress og mye mer.

 

Pakken er satt sammen av produkter med høy kvalitet for at du skal få best mulig utbytte av treningen hjemme, over lang tid. Pakken er rigget for at du skal kunne trene alt du trenger for å få en sterk kropp og kunne sette nye rekorder hjemme. Vektskiver og stang tåler tøff bruk og du kan fint kjøpe til mer vekter etterhvert som du blir sterkere.

 

Pakken består av:

ProForm Carbon Strength Power Rack XL

Masterfit Weight Bench Justerbar Treningsbenk

Abilica Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg

Abilica Fjærlås 50 mm - Par

Abilica Hi-Temp Bumperplate 5 kg x 2

Abilica Hi-Temp Bumperplate 10 kg x 2

Abilica Hi-Temp Bumperplate 20 kg x 2

Abilica Squatpad
Abilica Disinfecting Wipes

 

ProForm Carbon Strength Power Rack XL er et full rack av god kvalitet som tilbyr høy sikkerhet under styrkeøvelser som benkpress, knebøy, pull-ups ++. Her kan du velge om du vil gjøre øvelsene inne i eller på utsiden av caget.

 

Dette caget passer ypperlig inn på treningsrommet hjemme. Med en egenvekt på 94 kg har racket optimal stabilitet under bruk. Caget er utstyrt med chin up stang, og 6 stk. vektskiveholdere for oppbevaring av 50 mm vekstkiver. Både sttangholdere og sikkerhetsbarer som er enkle å justere. Caget er også utstyrt med strikkfester og landmine i bunnen av racket.

 

Ved behov kan du øke vektbelatningen ytterligere med Powerbands treningsstrikk rundt strikkfestene i bunnen og rundt vektstangen.

 

Egenskaper:

 • Stabilt og solid
 • Muligheter for pull-ups
 • Stangholdere og sikkerhetsbarer som er enkle å justere opp og ned
 • Vektskiveholdere til 50 mm vektskiver på begge sider
 • Landmine i bunnen
 • Strikkfeste
 • 6 stk. vektskiveholdere for 50 mm vektskiver
 • Maks belastning: 276 kg 
 • Mål: 170 x 150 x 216 cm 
 • Lengde sikkerhestbarer: 41 cm

Masterfit Weight Bench er en kraftig og justerbar treningsbenk for trening med vektstang eller frie manualer!

 

Denne justerbare benken har kraftig polstret pute som gir god komfort under trening. Benken gir deg muligheten til å utføre alle styrkeøvelser på en trygg og sikker måte. Den integrerte hyllen under benken gjør at du kan oppbevare treningsmanualene dine på en ryddig måte. Solide transporthjul og et kraftig håndtak gjør det enkelt å flytte benken rundt.

 

Egenskaper:

 • Justerbar treningsbenk med 7 posisjoner
 • Opptil 90-graders vinkel
 • God komfort og støtte
 • God polstring på sittepute og ryggpute
 • Justerbar sittepute med 4 posisjoner
Abilica Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg er en stang som paser til alle løft! Benkpress, knebøy, markløft ++
 
Stangen passer vektskiver med 50 mm åpning. Maks vektbelastning er 300 kg. Meget solid og godt grep gjør dette stangen til den ultimate vektstangen for hjemmetrening.
 
Egenskaper:
 • 220 cm lengde
 • 50 mm diameter for vektskiver
 • 20 kg
 • Maks belastning: 300 kg

Abilica Hi-Temp BumperPlates er et must for de som liker å trene CrossFit, benkpress, knebøy og andre treningsformer hvor man slipper stangen i gulvet etter bruk.

 
Her får du en bumper plate som er laget av gummi i høy kvalitet og sørger for at du kan slippe stangen i gulvet uten at du skader platene eller gulvet. Platene lager ikke mye lyd når du slipper de og de spretter litt etter hvert slipp. Skivene passer på 50 mm stenger og er forsterket med metallringer i hullet for at skivene skal være mer holdbar til styrkeløft og vekttrening.

 

Husk treningsgulv når du kjøper styrkepakke -  Dette vil skåne gulvet mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.

 

Abilica SquatPad gir suveren beskyttelse for skuldre og hofter under styrketrening.

Denne bar pad hybriden passer perfekt til øvelser som knebøy, hip thrust og glute bridge. Den er designet med et fall i midten for å gjøre det lettere å plassere stangen riktig når man skal trene.

Passer til 25 mm, 30 mm og 50 mm stenger. 

 

Abilica Disinfecting Wipes rengjør og desinfiserer alle typer treningsutstyr!

 

Skader ikke hender eller overflaten på produktet. Dreper bakterier, virus, sporer, mugg og allergener på overflater og hud. Perfekt for bruk på alle typer treningsutstyr og sportsutstyr. Den er vannbasert og inneholder ikke alkohol. Inneholder Aloe Vera som har en beskyttende og pleiende effekt på huden. Inneholder 50 stk.

Vis hele produkttekst
Spesifikasjoner

Pakken består av:

 • ProForm Carbon Strength Power Rack XL
 • Masterfit Weight Bench Justerbar Treningsbenk
 • Abilica Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg
 • Abilica Fjærlås 50 mm – Par
 • Abilica Hi-Temp Bumperplate 5 kg x 2
 • Abilica Hi-Temp Bumperplate 10 kg x 2
 • Abilica Hi-Temp Bumperplate 20 kg x 2
 • Abilica Squatpad
 • Abilica Disinfecting Wipes
Service og reklamasjon

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/

Produsent
PROFORM
Se alle produkter fra PROFORM

ProForm leverer treningsutstyr for deg som er dedikert, fokusert og klar for å prestere ditt beste

ProForm er mer enn kun en merkevare. ProFrom er en trener, en utøver, en ingeniør, en supporter og en lagkamerat. Med en seriøs forpliktelse til alle fra eliten til nybegynneren vil ProForm hjelpe deg i mål, uansett hva dette målet skulle være.

Produktomtaler