-50% SPAR 750,-
Rip:60 Treningsslynge
Rip:60 Treningsslynge Rip:60 Treningsslynge Rip:60 Treningsslynge Rip:60 Treningsslynge

Rip:60 Treningsslynge

Tilbudspris 749,- Før 1 499,-
Tilbudspris 749,- Før 1 499,-
På lager
Varenummer
404029
  • Gratis bytte i 30 dager

ProForm Rip:60 er en treningsslynge som er enkelt å bruke og lar deg trene hele kroppen hvor som helst! Partikjøp - Begrenset antall.

 

Treningsslynge i solid utførelse som er enkel å bruke og evt. ta ned etter bruk. Du kan enkelt velge om den skal være ustabil eller fast i begge slynger ved å trekke ut splinten i den solide aluminiumsbraketten. Velger du å bruke den ustabil vil du bruke enda mer av kjernemuskulaturen under treningen. Solide nylonstropper og håndtak med god plass og godt grep. De faste håndtakene kan slides til siden om man ønsker det under enkelte øvelser. 

 

Med Rip:60 får du en komplett pakke til styrketrening hjemme. Øk fleksibilitet, kraft og utholdenhet med effektiv styrketrening.


Egenskaper:

  • Dørfeste og oppbevaringsposte følger med
  • Solide nylonstropper
  • Godt grep
  • Maks brukervekt: 1350 kg

Artikkelnummer: 300051

Vis hele produkttekst
Service og reklamasjon

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/

Produsent
PROFORM
Se alle produkter fra PROFORM

ProForm leverer treningsutstyr for deg som er dedikert, fokusert og klar for å prestere ditt beste

ProForm er mer enn kun en merkevare. ProFrom er en trener, en utøver, en ingeniør, en supporter og en lagkamerat. Med en seriøs forpliktelse til alle fra eliten til nybegynneren vil ProForm hjelpe deg i mål, uansett hva dette målet skulle være.

Produktomtaler