-32% SPAR 143,-
Stay Safe Pakke
Stay Safe Pakke Stay Safe Pakke Stay Safe Pakke Stay Safe Pakke Stay Safe Pakke Stay Safe Pakke Stay Safe Pakke Stay Safe Pakke Stay Safe Pakke Stay Safe Pakke Stay Safe Pakke Stay Safe Pakke Stay Safe Pakke Stay Safe Pakke Stay Safe Pakke

Stay Safe Pakke

299,- Før 442,-
1 x Disinfecting Wipes   + 114,-
1 x Training Towel   + 67,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-777-1
  • Gratis bytte i 30 dager

Hold deg trygg og frisk med Abilica Stay Safe Pakke! Det er viktig å være ekstra forsiktig og nøye med hygiene på trening. Vi har derfor satt sammen en pakke med alt du trenger når du skal bevege deg rundt på treningssenteret.

 

Pakken består av:

Abilica Disinfecting Wipes

Abilica Training Towel

UYN Munnbind i valgfri farge og str.

 

Abilica Disinfecting Wipes rengjør og desinfiserer alle typer treningsutstyr!

 

Skader ikke hender eller overflaten på produktet. Dreper bakterier, virus, sporer, mugg og allergener på overflater og hud. Perfekt for bruk på alle typer treningsutstyr og sportsutstyr. Den er vannbasert og inneholder ikke alkohol. Inneholder Aloe Vera som har en beskyttende og pleiende effekt på huden. Inneholder 50 stk.

 

UYN Community Mask Munnbind X 2 er en pakke med 2 stk. munnbind. Velg mellom sort og lysblå i str. S eller blå i str. M/L.

 

Munnbind kan bidra til å øke bevisstheten om sosial distansering og helserelatert oppførsel, både for oss selv og i vårt samspill med andre. UYN Community Mask Munnbind passer perfekt rundt munn og nese, og sørger for ergonomisk passform i kantene. Den tredimensjonale strikketeknologien gjør de pustende og innlemmelsen av Texlyte Nano betyr at det er fuktavvisende. 

 

Det er viktig å vaske munnbindet på 60 grader mellom hver bruk. Munnbindet skal bare brukes av én person. 

 

Community Mask Munnbind reduserer risikoen for å smitte andre, fordi det kan forkorte rekkevidden til dråpene som kastes ut når folk hoster, nyser og snakker. 

 

NB! Dette er et produkt tilpasset til barn, derfor er det også bilde av det på forpakningen. Munnbindet passer likegodt til de fleste voksne.

 
Egenskaper:
  • Størrelse: Velg mellom S og M/L
  • Farge: Velg mellom sort, blå og lys blå
  • Pustende
  • Hurtigtørkende
  • Ergonomisk, behagelig og lett
  • Vann-avvisende
  • Testet av IFTH (Institut Français du Textile et de l’Habillement)

Abilica Training Towel er et eknisk treningshåndkle i mikrofiber!

 

Praktisk glidelåslomme for oppbevaring av små ting under trening. Kompakt og med meget god absorberingsevne. Tørker raskt. 50 × 95 cm. Håndkleet er mørkeblått med turkis glidelås.

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler