Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

LegPress
LegPress LegPress LegPress LegPress LegPress

LegPress

34 999,-
34 999,-
På lager
Varenummer
131660
  • 90 dagers åpent kjøp

Meget kraftig benpressapparat spesielt utviklet for bedriftsmarkedet. Høy fokus på sikkerhet og komfort. Plassbesparende design.

Benmuskulaturen er den sterkeste i kroppen, og dette apparatet er bygd spesielt med det i tankene. Gir mulighet for 4 ulike øvelser; benpress, knebøy med vekt på skuldrene, knebøy med fremoverbøyd rygg og vekt på korsryggen (donkey squats) og tåhev.
Abilica Leg Press har en rekke justeringer for individuell tilpasning. Beregnet for belastning opptil 450 kg vekter.
Leveres for 50 mm vektskiver. (Kan tilpasses 25/30 mmskiver ved bestilling av ombyggingsenhet).


Vektskiver medfølger ikke.

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon
Tekniske data
Lengde x bredde x høyde: 190x100x126 cm
Vekt: 155 kg
Maks personvekt: 150 kg
Service og reklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd.

Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling. Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler