Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

MultiPower
MultiPower

MultiPower

37 999,-
37 999,-
På lager
Varenummer
131120
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica kan nå i samarbeid med BodyCraft presentere en komplett studioserie med apparater for styrketrening. Serien er spesielt utviklet for bedriftsmarkedet og deg som ønsker det aller beste.

Samtlige apparater kombinerer meget solid konstruksjon med smarte løsninger. Gjennomført kvalitet i alle detaljer gir særdeles smidige bevegelser. Alle produktene harlivstidsgaranti på rammeverk.

For bedriftsmarkedet eller for den kresne hjemmebruker. Abilica MultiPower kan plasseres inntil en vegg og er derfor spesielt godt egnet i trimrom med begrenset plass.

Meget kraftig multiapparat som gir mulighet for en rekke øvelser, bl.a. benkpress, skulderpress, pec-dec, nedtrekk, opptrekk, roing, ben curl, arm curl og ab crunch. Det patenterte pec-dec systemet gir deg ekstra variasjon og mulighet for å utføre øvelser tilpasset spesifikke idretter (golfsving, tennisslag m.fl.).

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Vis hele produkttekst
Mer Info

Innebygd vektmagasin med 90 kg vekter (200lbs). Justerbar i rygg og sete for individuell tilpasning og riktig støtte. Rostasjon med kraftig fotplate. Instruksjons DVD (eng) medfølger

Teknisk informasjon
Tekniske data
Lengde x bredde x høyde: 210x144x208 cm
Vekt: 240 kg
Vektmagasin : 90 kg
Antall brukere : 1 Person
Maks personvekt: 150 kg
Service og reklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd.

Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling. Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler