Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

50mm Vektstangsett 140 kg
50mm Vektstangsett 140 kg

50mm Vektstangsett 140 kg

11 999,-
11 999,-
På lager
Varenummer
627140
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica 50MM Vektstangsett 140 kg. med 220 CM vektstang. Perfekt styrkepakke for deg som vil trene tungt hjemme, med kvalitetsvekter. Godt grep og gummierte vektskiver med metallforinger.

 

Abilica Vektstangsett kan brukes av alt fra nybegynnere til viderekommende som ønsker å komme i form eller holde formen hjemme. Bruk det i garasjen, kjelleren eller hvor det måtte passe seg. Vekstangen har et godt og grovt grep for maksimal prestasjon. De gummierte vektskivene reduserer støy og tåler en røff behandling. Fjærlåser for å holde vektskivene på plass under bruk. Dette er vektpakken for deg som ønsker å bli sterk.


Vektpakken inneholder:

Vektstang 50mm 220 cm - 20kg
4 x 1,25kg
2 x 2,5kg
4 x 5 kg
2 x 10 kg
2 x 15 kg
2 x 20 kg

 

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler