Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

FitnessGlove M/L
FitnessGlove M/L FitnessGlove M/L FitnessGlove M/L FitnessGlove M/L FitnessGlove M/L FitnessGlove M/L

FitnessGlove M/L

100,-
100,-
På lager
Varenummer
300947
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica FitnessGlove er en smart treningshanske som beskytter øvre del av håndflaten og basen på fingrene!

 

Er du lei av å svette gjennom hanskene hver treningsøkt, eller liker du helst den naturlige treningsfølelsen som det å trene uten hansker gir? Nå kan du beskytte den mest utsatte delen av hånden uten at det går på bekostning av kontakten du har med stang og øvrig treningsutstyr. Disse er meget enkle å ta av og på og gir godt grep uten at hele hånden dekkes av en varm og noen ganger ubehagelig hanske. Du får god luftgjennomstrømning til hele håndflaten.

 

Egenskaper:

  • Luftigere enn hele hansker
  • Enkel å ta av og på
  • Beskytter de mest utsatte delene av hånden
  • Gir godt grep
  • Str: M/L

Artikkelnummer: 300947

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler