Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Sit Ups Bench 2.0
Sit Ups Bench 2.0

Sit Ups Bench 2.0

1 249,-
1 249,-
På lager
Varenummer
403899
 • 90 dagers åpent kjøp

Abilica SitUps Bench 2.0 er det beste hjelpemiddelet til en strammere og sterkere mage!

 

Regulerbar treningsbenk for trening av magemuskulatur og hoftebøyer. Kan enkelt justeres i 5 forskjellige høydenivåer for å øke belastningen etter hvert som du blir sterkere. Treningsbenken har også regulerbare leggputer og kan enkelt slåes sammen når den ikke er i bruk. 

 

Egenskaper:

 • 110 cm lang
 • Godt polstret pute
 • Regulerbar i høyden - 5 nivåer
 • Kan enkelt slåes sammen
 • Vekt: 8 kg

Artikkelnummer: 373519

SKU: 403899

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon
 • Lengde: 110 cm
 • Bredde: 58 cm
 • Høyde: 57 cm
 • Høyde gulv til sete: 55 cm
 • Vekt: 8 kg
Service og reklamasjon

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler