Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-19% SPAR 1591,-
Pakke - Vektskiver 130 kg
Pakke - Vektskiver 130 kg

Pakke - Vektskiver 130 kg

6 999,- Før 8 590,-

* Påkrevde felter

Utsolgt

Varenummer
Pakke - Vektskiver 130 kg
  • Gratis bytte i 30 dager

Vektskiver 130 kg for tung styrketrening hjemme. Tåler tung og langvarig trening. Tren øvelser som markløft, stående roing, utfall og skulderpress ++

Abilica Hi-Temp Crumb Bumperplates.


5 kg x 2, 10 kg x 4, og 20 x 4. Et must for de som liker å trene crossfit, benkpress, knebøy og andre treningsformer hvor man slipper stangen i gulvet etter bruk.

 

Her får du en bumper plate som er laget av gummi i høy kvalitet og sørger for at du kan slippe stangen i gulvet uten at du skader platene eller gulvet. Platene lager ikke mye lyd når du slipper de og de spretter litt etter hvert slipp. Skivene passer på 50 mm stenger og er forsterket med metallringer i hullet for at skivene skal være mer holdbar til styrkeløft og vekttrening.

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler