Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Hexbar 50 mm - 143 cm - 27 kg
Hexbar 50 mm - 143 cm - 27 kg Hexbar 50 mm - 143 cm - 27 kg Hexbar 50 mm - 143 cm - 27 kg Hexbar 50 mm - 143 cm - 27 kg

Hexbar 50 mm - 143 cm - 27 kg

2 499,-
2 499,-
På lager
Varenummer
402617
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica HexBar er en vektstang som er suveren å bruke til øvelser som markløft og farmers walks!

 

Dette er stangen for deg som ikke kan eller vil trene med tradisjonelle markløft. Denne lar deg sentrere vekten mer og er derfor mer skånsom under løft enn med en standard vektstang. Det er også mulig å holde i to forskjellige grepshøyder for enda mer personlig tilpassing. Den er kortere enn standard vektstenger, men lar deg kunne løfte tyngre. 

 

  • Passer til 50mm vektskiver
  • Maksimal vektbelastning 350 kg
Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler