Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-26% SPAR 846,-
Treningspakke Magetrening
Treningspakke Magetrening Treningspakke Magetrening Treningspakke Magetrening Treningspakke Magetrening Treningspakke Magetrening Treningspakke Magetrening Treningspakke Magetrening Treningspakke Magetrening Treningspakke Magetrening Treningspakke Magetrening Treningspakke Magetrening

Treningspakke Magetrening

2 399,- Før 3 245,-
1 x Magehjul   + 211,-
1 x Soft Step Bosu Ball - Sort   + 1 018,-
1 x Powerslide   + 211,-
1 x Medisinball 3 kg   + 551,-
1 x XC GymMat Treningsmatte 120 x 60 x 1,5 cm - Sort   + 407,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-8
  • Gratis bytte i 30 dager

Abilica Treningspakke Mage er en komplett pakke for magetrening hjemme!

 

Pakken består av:

  • Abilica Powerslide
  • Abilica Magehjul
  • Abilica Medisinball 3 kg
  • Abilica Soft Step Bosu Ball
  • Abilica XC GymMat Treningsmatte 120 x 60 x 1,5 cm - Sort

Abilica Powerslide er et genialt produkt som gir deg en muligheten for å kjøre en komplett styrketreningsøkt hjemme i stua!

 

Med powerslide får du utviklet muskulaturen og samspillet i kroppen, med en rekke øvelser for armer, skulder, bryst, rygg, rumpe, lår og ikke minst mage! Settet består at to puter til hendene med lommer og to større puter til føttene. Praktisk pose for oppbevaring medfølger

 

Abilica Wheel gir meget effektiv trening av mage, rygg, armer og skuldre!

 

Magehjulet har doble hjul for ekstra stabilitet og håndtak i myk mosegummi for et godt grep. Gir en veldig effektiv trening av mage, rygg, armer og skulder. Bruken kan tilpasses ferdighetsnivå og passer derfor for alle! Etter hvert som du blir sterkere jo lenger ut ruller du. For ekstra magetrening kan du løfte opp knærne fra gulvet og kun ha tærne nedi med strak kropp!

 

Abilica Medisinball 3 kg er perfekt til bruk i forskjellige sit-ups varianter!

 

Gir magemusklene en skikkelig økt og er også fin for å trene skuldre, armer og kjernemuskulatur i ryggen.

 

Abilica Soft Step Bosu Ball er en stor bestselger til magetrening!

 

Her får du en komplett trening av styrke, stabilitet, utholdenhet, bevegelighet, koordinasjon, kroppskontroll og en flott kroppsholdning!

 

Bosu Ballen er flat og hard på en side og rund og myk på den andre. Kan brukes på begge sider. Abilica Bosu Ball er 61 cm i diameter. Pumpe medfølger.

 

Abilica XC GymMat er vår aller beste treningsmatte med høy tetthet og slitestyrke!


Treningsmatte produsert i det miljøvennlige materialet NBR som ikke inneholder giftstoffer, ftalater eller lateks. Treningsmatten er derfor også egnet for babyer og små barn. Siden matten har like høy friksjon på begge sider, kan du bruke hvilken side ønsker. Du vil oppleve at den ligger særdeles stabilt uansett! Abilica XC GymMat kan selvfølgelig vaskes og den kan gjerne brukes i vann og basseng. Det følger med en stropp for enkelt oppbevaring og transport av matten. Treningsmatten er signert (trykk) av Johannes Høsflot Klæbo, og er et produkt i Abilica-serien Klæbo Collection.

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler