Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-32% SPAR 476,-
Treningspakke Rumpetrening
Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening Treningspakke Rumpetrening

Treningspakke Rumpetrening

1 020,- Før 1 496,-

* Påkrevde felter

Utsolgt

Varenummer
bundle-40-1
 • Gratis bytte i 30 dager

Abilica treningspakke rumpe er en komplett pakke med alt du trenger til rumpetreningen hjemme og på treningsstudioet!

 

Pakken består av:

 • Booty Builder Loop Band
 • Abilica Powerband Tung
 • Abilica Mini Bands
 • Abilica Kettlebell 4 kg
 • Abilica Vektmansjetter 1 kg x 2 (obs miljøbildene viser 2 kg x 2)

 

Booty Builder Loop Band er en fantastisk treningsstrikk som kommer til å gi deg en helt ny og fantastisk opplevelse når du trener lår og rumpe!

 

Booty Builder har ett enkelt mål, og det er å la deg bygge den perfekte rumpa. Det gjør du effektivt med loop band. En treningsstrikk som gir deg den ultimate mukselaktiveringen i båd rumpe og lår sånn at du får mest mulig ut av treningen. Denne fantastiske strikken er laget i bomull som hverken ryker eller krøller seg. En tykk, bred og komfortabel treningsstrikk som passer perfekt i kombinasjon med styrkeøvelser eller vanlige minibands.

 

Bruk  Loop Band rundt knærne når du gjør hip thrust og knebøy, i egne øvelser for å styrke forskjellig muskulatur rundt i kroppen, til oppvarming og aktivering, eller i burn-out øvelser for å tyne det siste ut av treningsøkten din!

 

Abilica Mini Bands Set ECO er treningsstrikker i naturgummi som er enkle å ta med seg sånn at du kan trene hvor som helst!

 

Disse freshe treningsstrikkene fra Abilica gir effektiv styrketrening av både over- og underkropp. Settet leveres med en praktisk nettingpose for oppbevaring og inneholder tre ulike motstandsnivåer. Lilla er lett, rosa er medium og grå er hard. Strikkene egner seg godt til oppvarming for å få mer muskelaktivering.

 • Lett å ta med seg for enkel tilgang til styrketrening når man reiser
 • Bruk de under øvelser som glute bridge og hip thrust for maksimal aktivering av rumpemuskulaturen
 • Sklir ikke ut av plassering
 • 100% naturgummi
 • Allergivennlig

Abilica Kettlebell 4 kg er en kettlebell med bredt og godt håndtak!

 

En kettlebell skal brukes eksplosivt og dynamisk, dvs. med stor fart og bevegelse. Dette gir utmerket trening i form av økt styrke, koordinasjon, stabilisering og utholdenhet. Man trener funksjonelt og tredimensjonalt.

 

Abilica Powerbands er et 3 i 1 produkt for deg som trener!

 

Perfekt for avlastning når du trener på å klare din første pull-up, glimrende for ekstra belastning til baseøvelser og til komplett styrketrening av hele kroppen når du ikke har tilgang på vekter og annet utstyr. Powerbands lar deg trene hele kroppen, hvor som helst og når som helst, med uendelige kombinasjoner av øvelser, her er det kun kreativiteten som setter grenser!

<>Abilica Vektmansjetter 1 kg x 2 er godt egnet til isoleringsøvelser som blant annet liggende og stående hofte- adduksjoner og abduksjoner!

Vektmansjetter i myk nylon med borrelås og metallspenner. Perfekt til isoleringsøvelser av rumpemusklene som lying side leg raises, standing side leg raises og donkey kicks for ekstra belastning. Vektmansjettene er også fine til spensttrening og opptrening etter skade.

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler