Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Vedlikeholdsett til Tredemøller med Silikon
Vedlikeholdsett til Tredemøller med Silikon Vedlikeholdsett til Tredemøller med Silikon Vedlikeholdsett til Tredemøller med Silikon

Vedlikeholdsett til Tredemøller med Silikon

399,-
399,-
På lager
Varenummer
403329
  • 90 dagers åpent kjøp

Vedlikeholdssett til tredemøller med silikon er en olje til tredemøller med silikon.

 

 

Rutinemessig renhold og vedlikehold vil bidra til at levetiden på tredemøllen forlenges. Riktig smøring av løpebåndet er viktig for å oppnå minimal friksjon mellom bånd og plate.

 

Løpebåndet kommer ferdig smurt og justert fra fabrikken. Allikevel bør løpeplaten holdes under oppsyn for å fjerne støv og smuss ved behov. Tredemøllen skal normalt ikke behøve å smøres i.l.a. de første 250 brukstimer. Etter dette smøres løpeplaten ved behov. Behovet avhenger av en rekke faktorer som luftfuktighet, støv, temperatur, temperatursvingninger og selvsagt antall brukstimer.

 

Vedlikeholdssett til tredemøller med silikon passer til alle Abilica, X-erfit, Masterfit, Titan og Adidas tredemøller.

 

Vedlikeholdssett uten silikon til Nordictrack og ProForm finner du her.

 

Artikkelnummer: 372982

SKU: 403329

Vis hele produkttekst
Produsent
X-ERFIT
Se alle produkter fra X-ERFIT

X-erfit er en merkevare med kondisjonsapparater for deg som ønsker å komme i gang med treningen. Produkter av høy kvalitet og god funksjonalitet med nordisk design. Kom i gang med hjemmetreningen nå!

X-erfit selges eksklusivt hos X-life og produktene er kåret til beste budsjettvalg 3 år på rad. 3000+ fornøyde X-erfit kunder har kommet i form med X-erfit siden nylansering i 2019.

Produktomtaler