-37% SPAR 11293,-
X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull
X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull

X-fit Cage Olympic Styrkepakke 120 kg - med Dip Attachment og LAT Pull

18 999,- Før 30 292,-
1 x X-fit Cage   + 6 271,-
1 x Dip Attachment til X-fit Cage   + 564,-
1 x X-fit LAT Pull   + 2 508,-
1 x Weight Bench Justerbar Treningsbenk   + 2 195,-
1 x Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg.   + 1 442,-
4 x Olympic WeightPlate 50 mm 1,25 kg   + 93,-
6 x Olympic WeightPlate 50 mm 2.5 kg   + 156,-
8 x Olympic WeightPlate 50 mm 5 kg   + 313,-
2 x Olympic WeightPlate 50 mm 20 kg   + 846,-
1 x SquatPad   + 250,-
1 x Fjærlås 50 mm - Par   + 156,-
1 x Disinfecting Wipes   + 106,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-xo-diplat-120
 • Gratis bytte i 30 dager

MasterFit X-fit Cage Styrkepakke 120 kg med Dip Attachment og LAT Pull er en komplett styrkepakke med cage, justerbar benk, dipshåndtak, nedtrekkstasjon, vektstang og vektskiver - Alt du trenger for å trene tung styrketrening hjemme!

 

Med denne komplette pakken kan du utføre styrketrening på høyt nivå hjemme. Styrkepakken består av solide komponenter av høy kvalitet som varer lenge. Utfør øvelser som knebøy, benkpress, skråbenk, skulderpress og mye mer! Alt ligger til rette for at både nybegynnere og viderekommende kan benytte seg av denne pakken, her er alt klart for å bli sterk.

 

Pakken består av:

Masterfit X-fit Cage

Masterfit Dip Attachment til X-fit Cage

Masterfit LAT Pull til X-fit Cage

Masterfit Weight Bench Justerbar Treningsbenk

Abilica Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg

Abilica Fjærlås 50 mm - Par

Abilica Olympic Weight Plate 1,25 kg x 4

Abilica Olympic Weight Plate 2,5 kg x 6

Abilica Olympic Weight Plate 5 kg x 8

Abilica Olympic Weight Plate 20 kg x 2

Abilica Squatpad

Abilica Disinfecting Wipes

 

Masterfit X-fit Cage er et treningsrack med mange funksjoner for tung trening.

 

Et funksjonelt stativ for Crossfit-øvelser og styrketrening for hele kroppen. Det er meget anvendelig for alle tenkelige øvelser innenfor funksjonell styrke, enten med kroppen som belastning eller med vektstang. Stativet er produsert i 2 mm stål som gjør at det tåler meget tung belastning. Det medfølger også håndtak/grep for pull-ups , her kan du trene ALT.

 

Maksimalvekt for trening av knebøy er hele 350 kg, og sikkerhetsstopperne tåler hele 500 kg. Disse gjør også at man kan utføre tunge øvelser helt trygt selv om man trener alene. En rekke festepunkter for strikker og annet tilbehør gjør at alle øvelser enkelt kan tilpasses brukerens nivå. 

 

Masterfit X-fit Dip attatchment til Masterfit X-fit Cage.

 

Genialt tilbehør for deg som ønkser å utføre dips hjemme. Solid kontrsuksjon og du kan utføre dips med to ulike grepsbredder.

 

Masterfit X-fit LAT Pull er en funksjonell nedtrekksstasjon som gir en ny dimensjon til ditt X-fit Cage

 

Produktet har fester for både 25 mm og 50 mm vektskiver. Du kan gjennomføre nedtrekksøvelser, sittende og stående roing, bicepscurls og en rekke andre øvelser. Doble glideskinner sikrer en jevn og fin bevegelse ved alle motstandsnivåer. Både trinser og kulelager er solide, og en kraftig stålvaier gjør det mulig å belaste apparatet med inntil 100 kg. De myke putene er justerbare i høyden for optimal tilpasning av låsemekanismen for bein under nedtrekk. Produktet festes enkelt til et eksisterende X-Fit Cage for et komplett treningsstudio som tar svært lite plass.

 

Mål: 31 x 37,5 x 214 cm

 

Masterfit Weight Bench er en kraftig og justerbar treningsbenk for trening med vektstang eller frie manualer!

 

Denne justerbare benken har kraftig polstret pute som gir god komfort under trening. Benken gir deg muligheten til å utføre alle styrkeøvelser på en trygg og sikker måte. Den integrerte hyllen under benken gjør at du kan oppbevare treningsmanualene dine på en ryddig måte. Solide transporthjul og et kraftig håndtak gjør det enkelt å flytte benken rundt.

 

Egenskaper:

 • Justerbar treningsbenk med 7 posisjoner
 • Opptil 90-graders vinkel
 • God komfort og støtte
 • God polstring på sittepute og ryggpute
 • Justerbar sittepute med 4 posisjoner

Abilica Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg er en stang som paser til alle løft! Benkpress, knebøy, markløft ++

 
Stangen passer vektskiver med 50 mm åpning. Maks vektbelastning er 300 kg. Meget solid og godt grep gjør dette stangen til den ultimate vektstangen for hjemmetrening.
 
Egenskaper:
 • 220 cm lengde
 • 50 mm diameter for vektskiver
 • 20 kg
 • Maks belastning: 300 kg

Abilica Olympic Weight Plates er gummierte vektskiver med metallforing.

 
Skivene passer på 50 mm stenger og er forsterket med metallringer i hullet for at skivene skal være mer holdbar til styrkeløft og vekttrening.
 

Husk treningsgulv når du kjøper styrkepakke -  Dette vil skåne gulvet mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.

 

Abilica SquatPad gir suveren beskyttelse for skuldre og hofter under styrketrening.

Denne bar pad hybriden passer perfekt til øvelser som knebøy, hip thrust og glute bridge. Den er designet med et fall i midten for å gjøre det lettere å plassere stangen riktig når man skal trene.

Passer til 25 mm, 30 mm og 50 mm stenger. 

 

Abilica Disinfecting Wipes rengjør og desinfiserer alle typer treningsutstyr!

 

Skader ikke hender eller overflaten på produktet. Dreper bakterier, virus, sporer, mugg og allergener på overflater og hud. Perfekt for bruk på alle typer treningsutstyr og sportsutstyr. Den er vannbasert og inneholder ikke alkohol. Inneholder Aloe Vera som har en beskyttende og pleiende effekt på huden. Inneholder 50 stk.

Vis hele produkttekst
Spesifikasjoner

Pakken består av:

 • Masterfit X-fit Cage
 • Masterfit Weight Bench
 • Masterfit Dip Attachment til X-fit Cage
 • Masterfit LAT Pull til X-fit Cage
 • Abilica Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg
 • Abilica Fjærlås 50 mm – Par
 • Abilica Olympic Weight Plate 1,25 kg x 4
 • Abilica Olympic Weight Plate 2,5 kg x 6
 • Abilica Olympic Weight Plate 5 kg x 8
 • Abilica Olympic Weight Plate 20 kg x 2
 • Abilica Squatpad
 • Abilica Disinfecting Wipes

Spesifikasjoner Masterfit X-fit Cage:

 • Bredde: 150 cm
 • Dybde: 141 cm
 • Høyde: 210 cm
 • Maksvekt J-hook: 350 kg
 • Maksvekt Safetybars: 500 kg
 • Maksvekt Pullupbar: 200 kg
 • Vekt: 90 kg
Service og reklamasjon

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/

Produsent
MASTERFIT
Se alle produkter fra MASTERFIT

Masterfit er høykvalitetsutstyr som er laget spesielt for det nordiske markedet. 

Produktomtaler