Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

-39% SPAR 11275,-
X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg
X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg

X-fit Cage Bumper Styrkepakke 150 kg

17 999,- Før 29 274,-
1 x X-fit Cage   + 6 148,-
1 x Power Bench Justerbar Treningsbenk   + 3 074,-
1 x Bumper Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg   + 2 459,-
1 x Olympic Collar Låser til 50 mm Vektstang Sort Par   + 319,-
4 x Hi-Temp BumperPlate 5 kg   + 368,-
2 x Hi-Temp BumperPlate 10 kg   + 430,-
2 x Hi-Temp BumperPlate 20 kg   + 737,-
2 x Hi-Temp Bumperplate 25 kg   + 922,-
1 x SquatPad   + 245,-
1 x Disinfecting Wipes   + 104,-

* Påkrevde felter

På lager

Varenummer
bundle-150-bumper
 • 90 dagers åpent kjøp

MasterFit X-fit Cage Styrkepakke 150 kg er en komplett styrkepakke med cage, justerbar benk, vektstang og vektskiver - Alt du trenger for å trene tung styrketrening hjemme!

 

Med denne komplette pakken kan du utføre styrketrening på høyt nivå hjemme. Styrkepakken består av solide komponenter av høy kvalitet som varer lenge. Utfør øvelser som knebøy, benkpress, skråbenk, skulderpress og mye mer! Alt ligger til rette for at både nybegynnere og viderekommende kan benytte seg av denne pakken, her er alt klart for å bli sterk.

 

Pakken består av:

Masterfit X-fit Cage

Masterfit Power Bench Justerbar Treningsbenk

Abilica Bumper Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg

Abilica Olympic Collar Låser til 50 mm vektstang

Abilica Hi-Temp Bumperplate 5 kg x 4

Abilica Hi-Temp Bumperplate 10 kg x 2

Abilica Hi-Temp Bumperplate 20 kg x 2

Abilica Hi-Temp Bumperplate 25 kg x 2

Abilica Squatpad

Abilica Disinfecting Wipes

 

Masterfit X-fit Cage er et treningsrack med mange funksjoner for tung trening.

 

Et funksjonelt stativ for Crossfit-øvelser og styrketrening for hele kroppen. Det er meget anvendelig for alle tenkelige øvelser innenfor funksjonell styrke, enten med kroppen som belastning eller med vektstang. Stativet er produsert i 2 mm stål som gjør at det tåler meget tung belastning. Det medfølger også håndtak/grep for pull-ups , her kan du trene ALT.

 

Maksimalvekt for trening av knebøy er hele 350 kg, og sikkerhetsstopperne tåler hele 500 kg. Disse gjør også at man kan utføre tunge øvelser helt trygt selv om man trener alene. En rekke festepunkter for strikker og annet tilbehør gjør at alle øvelser enkelt kan tilpasses brukerens nivå. 

 

Masterfit Power Bench er en justerbar treningsbenk for den seriøse!

 

Denne justerbare benken kan brukes til alle typer trening. Seteryggen kan heves og senkes for å tilpasses øvelsen du skal gjøre. For å sikre deg god stabilitet når du løfter tungt er seteryggen festet med doble kulelagre. Setet er komfortabelt å sitte på og kan justeres for å la deg finne riktig posisjon i forhold til øvelsene du skal gjøre. Benken har tykk polstring som gjør det behagelig å bruke den når man trener. Den har i tillegg håndtak og transporthjul for å gjøre det enkelt å flytte den mellom apparatene. Dette er en flott benk for deg som vil ha høy kvalitet og god komfort når du trener!

 

Egenskaper:

 • Justerbar treningsbenk
 • Produsert i tykt stål for ekstra tun belastning
 • Ryggen kan justeres opptil 85 grader
 • Hjul gjør det enkelt å flytte benken rundt

Abilica Bumper Vektstang er en vektstang med olympisk standard 50 mm diameter, med forsterket kulelager i messing.

 

Stangen er spesielt godt egnet til løfteøvelser som innebærer raske vendinger, som for eksempel rykk og støt. Abilica BumperStang er designet og testet for «dropping» fra 260 cm, og tåler maksimal vektbelastning 500 kg.

 

 • 220 cm
 • 20 kg
 • Grepsvidde 132 cm
 • Passer til vektskiver med 50 mm åpning
 • Maks belastning: 500 kg

Abilica Hi-Temp BumperPlates er et must for de som liker å trene CrossFit, benkpress, knebøy og andre treningsformer hvor man slipper stangen i gulvet etter bruk.

 
Her får du en bumper plate som er laget av gummi i høy kvalitet og sørger for at du kan slippe stangen i gulvet uten at du skader platene eller gulvet. Platene lager ikke mye lyd når du slipper de og de spretter litt etter hvert slipp. Skivene passer på 50 mm stenger og er forsterket med metallringer i hullet for at skivene skal være mer holdbar til styrkeløft og vekttrening.
 

Husk treningsgulv når du kjøper styrkepakke -  Dette vil skåne gulvet mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.

 

Abilica SquatPad gir suveren beskyttelse for skuldre og hofter under styrketrening.

Denne bar pad hybriden passer perfekt til øvelser som knebøy, hip thrust og glute bridge. Den er designet med et fall i midten for å gjøre det lettere å plassere stangen riktig når man skal trene.

Passer til 25 mm, 30 mm og 50 mm stenger. 

 

Abilica Disinfecting Wipes rengjør og desinfiserer alle typer treningsutstyr!

 

Skader ikke hender eller overflaten på produktet. Dreper bakterier, virus, sporer, mugg og allergener på overflater og hud. Perfekt for bruk på alle typer treningsutstyr og sportsutstyr. Den er vannbasert og inneholder ikke alkohol. Inneholder Aloe Vera som har en beskyttende og pleiende effekt på huden. Inneholder 50 stk.

 

Abilica Olympic Collar i sort er stilige og solide låser til 50 mm stenger som tåler tung og hyppig bruk!

Vis hele produkttekst
Video

Spesifikasjoner
 • Pakken består av:
 • Masterfit X-fit Cage
 • Masterfit Power Bench Justerbar Treningsbenk
 • Abilica Bumper Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg
 • Abilica Olympic Collar Låser til 50 mm vektstang
 • Abilica Hi-Temp Bumperplate 5 kg x 4
 • Abilica Hi-Temp Bumperplate 10 kg x 2
 • Abilica Hi-Temp Bumperplate 20 kg x 2
 • Abilica Hi-Temp Bumperplate 25 kg x 2
 • Abilica Squatpad
 • Abilica Disinfecting Wipes
  Spesifikasjoner Masterfit X-fit Cage:
 • Bredde: 150 cm
 • Dybde: 141 cm
 • Høyde: 210 cm
 • Maksvekt J-hook: 350 kg
 • Maksvekt Safetybars: 500 kg
 • Maksvekt Pullupbar: 200 kg
 • Vekt: 90 kg
Service og reklamasjon

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/

Produsent
MASTERFIT
Se alle produkter fra MASTERFIT

Masterfit er høykvalitetsutstyr som er laget spesielt for det nordiske markedet. 

Produktomtaler