Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Grå
TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Grå TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Grå TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Grå TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Grå TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Grå TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Grå TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Grå

TS DreamBlend Cotton Genser Herre - Grå

Bilde av størrelsesguide for Reebok klær herre

Størrelsesguide
Utsolgt
Varenummer
403739
  • Gratis bytte i 30 dager

Reebok TS DreamBlend Cotton Genser i grå er en komfortabel hettegenser til herre - Perfekt til en sporty hverdagslook eller på vei til og fra trening!

 

Komfortabel hettegenser som rakst blir en ny favoritt i treningsgarderoben. Genseren har en løs passform, kengurulommer i front og sidelommer med glidelås for oppbevaring av dine viktigste verdisaker. En behagelig hettegenser som gir deg god plass til å bevege deg i. Passer ypperlig for en sporty hverdagslook, til oppvarming og på vei til og fra trening!

 

Egenskaper:

  • Løs passform
  • Komfortabel
  • Kengurulomme
  • Sidelommer med glidelås
  • Pustende
  • Farge: Grå

Artikkelnummer: GJ6432

SKU: 403739

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler