Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Mens Hoodie Jacket - Deep Forest Melange
Mens Hoodie Jacket - Deep Forest Melange Mens Hoodie Jacket - Deep Forest Melange Mens Hoodie Jacket - Deep Forest Melange Mens Hoodie Jacket - Deep Forest Melange Mens Hoodie Jacket - Deep Forest Melange

Mens Hoodie Jacket - Deep Forest Melange

Utsolgt
Varenummer
400353
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Tufte Mens Hoodie Jacket i mørk grønn er en herlig hettegenser som passer til både trening og fritid!

 

Denne har en fantastisk komfort som gjør at man kan bruke den til nesten hva som helst. Passformen her helt super og sitter godt på kroppen. Den har dessuten glidelås på lommene sånn at du kan oppbevare verdisakene trygt, uansett hvor mye du beveger deg.

 

Egenskaper:

  • Komfortabel
  • Lommer med glidelås
  • Super passform
  • Farge: Grønn
  • Materiale: 47,5% bambusviskose, 47,5% økologisk bomull og 5% elastan

Artikkelnummer: 1010-033

Vis hele produkttekst
Produsent
TUFTE WEAR
Se alle produkter fra TUFTE WEAR

Tufte Wear er leverandør av treningsklær og treningsundertøy av bambus og merinoull.
 

Kolleksjonen består av overdel og bukse i bambus og merinoull, boxershorts, t-skjorter og sokker til herre, og hipstere og sokker til jenter og damer. Kolleksjonen er basert på bambus, som gjør at plaggene oppleves som mer behagelige og multifunksjonelle enn treningsklær basert på andre tekstiler.

Dette gjør at klærne egner seg godt til både trening, hardt arbeid og fritid. Mannen bak designet er en av Norges mest meritterte idrettsutøvere, roeren og bonden Olaf Tufte. Tufte Wear utvikler alle produkter med bambus som hovedtekstil. Bakgrunnen for det er at bambus er superabsorberende og transporterer fukt, samtidig som det er antibakterielt, varmeregulerende og miljøvennlig.

 

Produktomtaler