Fri frakt over 500,-

Gratis bytte og retur

1-4 dager levering

Over 700 000 ordrer sendt i Norge

Womens Gym Belt - Black / Pink
Womens Gym Belt - Black / Pink Womens Gym Belt - Black / Pink Womens Gym Belt - Black / Pink Womens Gym Belt - Black / Pink Womens Gym Belt - Black / Pink Womens Gym Belt - Black / Pink Womens Gym Belt - Black / Pink

Womens Gym Belt - Black / Pink

349,-
349,-
På lager
Varenummer
X4489
  • 30% rabatt på alle ordinære priser med kode GREEN
  • Fri frakt over 500,-
 

Better Bodies Womens Gym Belt i rosa er et løftebelte utviklet spesielt til kvinner!

Dette løftebeltet er inspirert av og utformet etter Better Bodies sin bestselgende Basic Gym Belt. Womens Gym Belt er anatomisk formet for den kvinnelige kroppsfasongen. Den er tettsittende, men har allikevel komfortabel passform. Beltet har en bred front for ekstra magestøtte og borrelås for en sikker passform. Med dette beltet blir du mer sikker i løftene dine i både knebøy og markløft!

Egenskaper:

  • Basert på bestselgeren Basic Gym Belt 
  • Anatomisk formet for en tett og behagelig passform 
  • Bred front for ekstra magestøtte 
  • Funskjonell borrelås
  • Better Bodies logobroderi over ryggen
  • Materiale: 60% neoprene, 40% nylon, linning 100% polyester

Artikkelnummer: 130336
"
Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler