Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

-50% SPAR 225,-
WOR MYT Seamless Sports-BH Dame - Blå
WOR MYT Seamless Sports-BH Dame - Blå WOR MYT Seamless Sports-BH Dame - Blå WOR MYT Seamless Sports-BH Dame - Blå WOR MYT Seamless Sports-BH Dame - Blå WOR MYT Seamless Sports-BH Dame - Blå WOR MYT Seamless Sports-BH Dame - Blå WOR MYT Seamless Sports-BH Dame - Blå

WOR MYT Seamless Sports-BH Dame - Blå

Tilbudspris 225,- Før 449,-
Tilbudspris 225,- Før 449,-

Bilde av størrelsesguide for Reebok klær dame

Størrelsesguide
På lager
Varenummer
403005
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Reebok Workout Ready Meet You There Seamless Bra i turkis er en sømløs sports-BH til dame med lett støtte.

 

Komfortabel sports-BH laget i et fukttransporterende materiale for å holde deg tørr og fresh gjennom hele treningsøkten. Den elegante, tilpassede passformen er perfekt for treningsøkter med lav-intensitet. Sømløs konkstruksjon for null distraksjoner og optimal komfort under treningen.

 

Egenskaper:

  • Lett støtte
  • God passform
  • Fukttransporterende SpeedWick materiale
  • Farge: Blå / Turkis
  • Materiale: 48% polyester, 44% polyamid, 8% elastan

Artikkelnummer: FK6826

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler