Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Workout Ready Meet You There Woven Shorts - Sort
Workout Ready Meet You There Woven Shorts - Sort Workout Ready Meet You There Woven Shorts - Sort Workout Ready Meet You There Woven Shorts - Sort Workout Ready Meet You There Woven Shorts - Sort Workout Ready Meet You There Woven Shorts - Sort

Workout Ready Meet You There Woven Shorts - Sort

Bilde av størrelsesguide for Reebok klær dame

Størrelsesguide
Utsolgt
Varenummer
402013
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Workout Ready MYT Woven Short i sort er en treningsshorts til dame for variert trening.

 

Sporty shorts i sesongens råeste farge! Laget i et hurtigtørkende og fukttransporterende materiale for å holde deg tørr og komfortabel selv gjennom de mest intense treningsøktene. Bredt midjebånd med justering for perfekt passform. Passer til alle former for trening og til en ellers sporty hverdag. Dette blir raskt din nye favorittshorts i sommer!

 

Egenskaper:

  • Normal passform
  • Hurtigtørkende
  • Fukttransporterende
  • Bredt midjebånd med snøring
  • Farge: Sort

Artikkelnummer: DY8116

Vis hele produkttekst
Produsent
Reebok
Se alle produkter fra Reebok

Reebok leverer treningsklær til deg som ønsker å yte maks på trening. Dette er den sterkeste kolleksjonen av treningsklær ute, ikke bare for Crossfit-trening, men for all funksjonell trening og styrketrening. Klærne er spesielt tilpasset funksjon, passform og kvalitet etter et samarbeid med profesjonelle utøvere. Vi må jo nevne at Reebok er hovedsponsor av Crossfit! Her finner du tøffe treningsklær for all type tøff trening både til dame og herre!

Vi har naturligvis også et stort utvalg av treningssko tilpasset crossfit. Vi håper du finner inspirasjon i treningsklærne og treningskoene fra Reebok og vi skal gjøre vårt ytterste for å holde deg oppdatert med nyheter til enhver tid!

Produktomtaler