Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

FoamRoller Wave Skumrulle
FoamRoller Wave Skumrulle FoamRoller Wave Skumrulle FoamRoller Wave Skumrulle

FoamRoller Wave Skumrulle

150,-
150,-
På lager
Varenummer
300966
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica FoamRoller Wave er perfekt å ta med seg på farten!

Denne rullen er genial for å løsne opp i stive og såre muskler. Alle som trener burde jevnlig benytte seg av en foam roller for å holde kroppen frisk og myk. Ved å bruke rulle kan du øke blodsirkulasjonen som kan bidra til økt bevegelighet og blodsirkulasjon. Rullen er bølgeformet og har en hard konsistens, men veier kun 115 gram. Dette gjør den både effektiv og lett å transportere. Passer perfekt til oppvarming og rehabilitering!

Egenskaper:

  • Lett vekt
  • Bølgeformet
  • Perfekt for rehabilitering

Artikkelnummer: 300966

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler