Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Massage FoamRoller Mini
Massage FoamRoller Mini Massage FoamRoller Mini Massage FoamRoller Mini Massage FoamRoller Mini

Massage FoamRoller Mini

150,-
150,-
På lager
Varenummer
300524
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica Massage FoamRoller Mini er en massasjebar med håndtak for godt grep og riktig trykk. Rull i vei på legger og lår, både undersiden og utsiden. Press så hardt kroppen tillater og kjenn forskjellen etter bare kort tid!

 

Du kan ta av håndtakene og få en liten foamroller som får plass i vesken. Denne kan tas med og brukes over alt, og er perfekt til rulling av setemuskulatur, legg, armer og rygg. Produktet har en hard kjerne og en kraftig struktur som gir effektiv og dyp massasje av stive og ømme muskler.

 

Produktet måler 40 x 6,8 cm. Uten håndtak er produktet 16 cm langt.

 

Artikkelnummer: 300524

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler