Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

ZMA-b6 250 kapsler
ZMA-b6 250 kapsler ZMA-b6 250 kapsler ZMA-b6 250 kapsler ZMA-b6 250 kapsler

ZMA-b6 250 kapsler

299,-
299,-
Utsolgt
Varenummer
X630
  • Gratis bytte i 30 dager

Zma-b6 er et kosttilskudd med en mineral- og vitaminformel designet spesielt for atleter og utøvere med høy treningsintensitet og treningsmengde. 

Ved tung og intensiv trening øker kroppens forbruk av sink og magnesium, og man kan derfor dekke det optimale behovet via tilskudd dersom kostholdet ikke gir tilstrekkelige mengder. Dersom kroppens nivåer av disse mineralene blir for lave, kan det medføre blant annet lavere nivå av mange viktige hormoner, hvilket er uheldig for resultatene dine. 

Et tilskudd av Zma har de siste årene blitt å regne som et basistilskudd for både gutter og jenter med høy treningsmengde. Ta det før leggetid for bedre og dypere søvn. 

  • Støtte for optimal muskelvekst og styrke ved å bidra til å opprettholde normale nivåer av hormoner og proteinsyntese
  • Mer energi på trening via optimale nivåer av magnesium som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
  • Kan gi bedre restitusjon
  • Kan motvirke kramper
  • Brukere rapporterer dypere søvn, og en følelse av å være mer uthvilt om morgenen
  • Brukere rapporterer økt potens
Bivirkninger på ZMA: En del personer erfarer svært intense drømmer ved inntak av ZMA før leggetid. Dersom drømmene blir så intense at det forstyrrer søvnen anbefaler vi at tilskuddet tas tidligere på dagen. Det påvirker ikke effektene av tilskuddet ellers. 
Vis hele produkttekst
Næringsinnhold
Næringsinnhold per døgndose 2 Kapsler ADI  
Magnesium 500 mg 80 %  
sink 25 mg 100 %  
vitamin B6  5,2 mg 100 %  
* % av referanseverdi (ADI)      
Ingredienser

Magnesiumoksid, maltodekstrin, sinkoksid, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), pyridoksinhydroklorid. 

Kvalitetssikring

Våre kosttilskudd produseres i henhold til internasjonale produksjonsstandarder. Produksjonsfasiliteter er underlagt Mattilsynet i Norge og innbefatter HACCP-prinsippene. Et laboratorium foretar utvalgte analyser og kvalitetssikrer alle produkter.

Advarsel

Dette produktet er et kosttilskudd og erstatter ikke et variert kosthold. Oppbevares tørt og kjølig samt utenfor barn rekkevidde. Unngå direkte sollys. 

 

Ikke egnet for gravide, ammende eller barn. Skal kun brukes av friske personer. 

 

Overskrid ikke den anbefalte daglige dosen. 

 
AnbefaltDosering

Ta 2 kapsler daglig, 30 - 60 min før leggetid.

Mer Info

Sink er et viktig mineral spesielt med tanke på å bidra til kroppens å opprettholde kroppens normale nivåer av hormoner som er viktige i forhold til treningsresultater. Mineralet sink er også viktig for en optimal proteinsyntese, altså støtte oppbygning av muskulatur. 

Sink spiller i tillegg en viktig rolle for en optimal omsetning av karbohydrater og fett i kroppen, i tillegg til å bidra til immunforsvarets normale funksjon. 

Magnesium hjelper til med å redusere tretthet og utmattelse, i tillegg til å støtte for optimal proteinsyntese sammen med sink. Magnesium bidrar også til normal muskelfunksjon. 

Vitamin B6 fungerer som en støttespiller til energiomsetning (forbrenning), dannelse av røde bloglegemer, reduserer trøtthet og utmattelse samt regulerer hormonell aktivitet.


 

Produsent
X-LIFE
Se alle produkter fra X-LIFE

X-life sin egen linje med kosttilskudd, treningsutstyr, klær og accessories. 

I tillegg til å være et stort varehus med nett, så har vi også vår egenproduserte serie med kosttilskudd spesielt rettet mot aktive og idrettsutøvere / atleter. 

Alle kosttilskuddproduktene i X-life serien er produsert på anerkjente fabrikker i Norge. 
I denne serien har vi plukket ut råvarer og sammensetninger for best mulig kvalitet. Når det kommer til kosttilskudd for bedre prestasjoner, så er vår mening at kvalitet på det man inntar er det viktigste! 

Produktomtaler